Procurila fotka navodnog Huaweijevog mobitela s trostrukim preklapanjem

Foto: Weibo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ prije nekoliko mjeseci pojavile su se glasine da Huawei radi na pametnom telefonu s trostrukim preklapanjem. Iako te informacije još uvijek nisu službeno potvrđene, navodno je viđen bivši izvršni direktor tvrtke Richard Yu, koji trenutno obnaša dužnost predsjednika Upravnog odbora Huawei Consumera BG, kako koristi takav uređaj.

Selfie kamera i dvije šarke

Fotografija prvotno objavljena na kineskoj društvenoj mreži Weibu prikazuje Richarda Yua u avionu kako drži uređaj koji se može trostruko preklopiti, prenosi GSMArena.

Uređaj ima rupicu za selfie kameru na lijevoj strani i dva nabora. Po tome se razlikuje od standardnih preklopnih pametnih telefona, kao što su Huawei Mate X5, vivo X Fold3 Pro i Samsung Galaxy Z Fold6, koji imaju samo po jednu šarku za savijanje.

Navodno će imati ekran od 10 inča

Za sada se smatra da je ovaj uređaj s trostrukim preklapanjem prototip nekog budućeg modela iz Mate serije. Očekuje se da će imati ekran od 10 inča i čipove iz Kirin 9 serije. Glasine sugeriraju da bi ovaj uređaj mogao biti službeno predstavljen prije izlaska Mate 70 modela.

Iako su ranije kružile glasine da bi uređaj mogao biti predstavljen prije kraja lipnja, to se nije ostvarilo. Prema najnovijim informacijama, Mate 70 bi trebao biti lansiran u Kini između sredine studenog i kraja prosinca ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.