Quiet luxury u najboljem izdanju: Stigla je Zoe Luxe kolekcija

Foto: Press

Kao i ljubavi, neke kolekcije dođu kao trendovi, dok neke traju zauvijek, poput onih koje savršeno predstavljaju sinonim za quiet luxury. Iz zoe kreativnog studija ove jeseni dolazi capsule kolekcija zvana Luxe, koja donosi estetičan minimalizam u vječno crnoj te pješčanoj bež boji. Ujedno odvažna i sofisticirana, ova kolekcija jamči svakoj ženi kako će se u njoj osjećati jednako snažno kako i izgleda. 

U doba kada fast fashion segment samo raste, zoe ostaje odan malim hrvatskim šivaonama te se ovom kolekcijom još više okreće prema održivosti, koristeći reciklirani materijal te smanjujući volumen kolekcije na nekoliko bezvremenskih lifestyle komada i atraktivnih gym outfita koji će vladati teretanama ove jeseni. Stavljanjem kvalitete prije kvantitete, zoe u Luxe kolekciji posebnu pažnju posvećuje detaljima, mekoći i inovaciji u dizajnu. 

Klasika u bojama, inovacija u dizajnu

Kolekcija Luxe dolazi u dvije neutralne, ali moćne boje, a svaki komad odiše bezvremenskim dizajnom i funkcionalnošću. Zoe je brand izgrađen na tajicama te i dalje, nakon svih godina postojanja, u svakom modelu pokušava napraviti razliku u funkcionalnosti i atraktivnosti. U Luxe kolekciji, najveći iskorak napravljen je u Adora tajicama visokog struka, bez prednjeg šava, koje naglašavaju mišiće te izgledaju posebno elegantno uz atraktivni Sia top. U svim godinama postojanja, zoe za sve svoje modele pažljivo bira samo francuske i talijanske premium materijale iznimne mekoće i vrhunske kvalitete. U Luxe kolekciji odabir materijala ide korak dalje uz poseban reciklirajući materijal od kojega su napravljene Orin tajice.  U potpunosti neprozirne, čvrstih i rastezljivih šavova, Orin tajice spremne su podnijeti i najjače serije čučnjeva. 

Lifestyle statement komadi kolekcije svakako su Zila jakna te Anya trenirka. Atraktivna Zila bomber jakna plijeni pažnju svojim očaravajućim voluminoznim mrežastim rukavima, dok Anya trenirka minimalističkim dizajnom, diskretnim detaljima i premium mekanim materijalom utjelovljuje pravi quiet luxury look. 

Ekskluzivni popust do 13. listopada

Jesenska sezona savršena je za obnovu garderobe, posebno kada se radi o bezvremenskim komadima koji će ostati u vašem ormaru godinama. Kako bi odluka oko odabira modela bila lakša, Polleo Sport u svojim poslovnicama i na webshopu, od 19. rujna do 13. listopada, daruje ekskluzivan popust od 30% na cijelu Luxe kolekciju. Povratak jeseni nikad nije bio tako luxe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.