Šik Francuskinje ove jeseni ne izlaze bez ovog komada

Foto: Instagram/bershka.com/nextdirect.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BALONER je klasik koji mnogi već imaju u svojoj garderobi, najčešće u popularnoj bež varijanti. No, ove godine posebno su u fokusu jakne, pa tako i baloneri od brušene kože.

Prema brojnim modnim časopisima, uključujući i Glamour, baloneri od brušene kože su ključni trend ove jeseni i zime. Već su viđeni na nekim od najelegantnijih žena u Francuskoj, a trendseteri u Kopenhagenu, Londonu, Milanu i New Yorku također su ga uvrstili u svoje modne kombinacije.

Osim toga, baloneri su bezvremenski komad, što znači da, i ako se uvrsti ove sezone u garderobu, iduće neće izaći iz mode. Ovaj stil već desetljećima krasi garderobe muškaraca i žena. Iako je izvorno zamišljen kao vodootporni kišni kaput, baloner je kroz godine doživio reinterpretacije u raznim tkaninama - uključujući, naravno, brušenu kožu.

Današnje verzije balonera crpe inspiraciju iz 70-ih

Današnje verzije balonera od brušene kože crpe inspiraciju iz 1970-ih, što je u skladu s nedavnim povratkom boho-chic trenda koji trenutno osvaja modni svijet. Za ovaj povratak zaslužna je i modna dizajnerica Chemena Kamali, koja je duh tog desetljeća oživjela u svojoj prvoj kolekciji za Chloé.

@tomomiariga Look du jour🇫🇷 #ducielondon #ducielondoncoat #suede #suedecoat #suedetrench #therow90sbag #daim #daimtrend #totemepants #toteme #therow #therowstyle #therowbag #therowcollection #therownyc ♬ Nasty - Tinashe
@lisaholdshteyn_ Fit check of my fav outfit 🤎🍂 #fallfashiontrends #trenchcoat #suedecoat #outfitoftheday #autumnfashion #outfitoftheday #autumnoutfits #ootd #fashiontiktok ♬ gilmore girls - matthew
@dnaazia vous aimez ou pas ? #fashiontiktok #frenchstyle #suedejacket #trenchcoat #fallfashion #autumnoutfits2024 ♬ mi amor vanessa paradis - :):
@lilliegracep ad This suede trench is the perfect addition to my A/W wardrobe Trench @H&M Jeans @abercrombie T-shirt @hm Belt @TOPSHOP TOPMAN Boots @asos Lip products @Valentino.Beauty Liquirosso Matte 115R After Club Fragrance @pradabeauty #fragrance #makeup ♬ Ooh La La - Goldfrapp

Za one koji ove godine planiraju kupiti baloner od brušene kože i žele biti u trendu, popularne su gotovo sve nijanse smeđe, od tamne do svijetle, te bež. Te boje trenutno dominiraju.

Što se tiče stiliziranja takvog balonera, najbolje je ugledati se na šik žene iz Pariza i drugih svjetskih gradova. Na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, mnoge žene sa stilom dijele odjevne kombinacije koje uključuju ovaj popularni komad, najčešće u paru s haljinom, suknjom ili trapericama.

Baloner, Bershka, 59.99 eura
Baloner, Next, 184 eura
Baloner, Stradivarius, Zalando, 49.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.