Smeg i Dolce&Gabbana predstavili najljepšu kolekciju malih kućanskih aparata

Foto: smeg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SMEG i Dolce&Gabbana ponovno su se udružili kako bi unijeli eleganciju i funkcionalnost u svijet kuhinjskih aparata. Ako tražite nešto posebno što će osvježiti vašu kuhinju, ova nova suradnja mogla bi biti baš ono što trebate.

Nova kolekcija obuhvaća raznolik asortiman malih kućanskih aparata, od tostera do sokovnika, a svaki od njih ima potpisani Dolce&Gabbana dizajn. Ovi su aparati više od samo funkcionalnih alata - oni su prava umjetnička djela koja će unijeti luksuz u vašu kuhinju.

Kolekcija se sastoji i od većih aparata

Osim toga, kolekcija se sastoji i od većih aparata, poput hladnjaka, koji su također dizajnirani s istim detaljima. Intenzivne nijanse plave i bijele boje čine da se osjećate kao da ste na jugu Italije čak i dok kuhate kod kuće.

Osim što su svi aparati elegantni, također pružaju visoku kvalitetu performansi - što je tipično za brend poput Smega.

Dakle, ako želite da vaša kuhinja zablista novim sjajem, ova suradnja između Smega i Dolce&Gabbane može biti pravi potez. Njihovi aparati ne samo da će vašu kuhinju učiniti elegantnijom već će vam i olakšati svakodnevne kuhinjske zadatke. Sve proizvode možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.