Stigli su jedni od najtraženijih adventskih kalendara. Pogledajte kako izgledaju

Foto: loccitane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

L'OCCITANE adventski kalendari stigli su u web trgovinu, a pojedini će biti dostupni i u fizičkim trgovinama.

U prodaji su tri adventska kalendara, i to Klasičan, Premium i Eternity, koji u sebi sadrže kozmetičke proizvode za njegu lica, tijela i kose, ali i pokoji parfem. Upravo su L'Occitane kalendari jedni od najtraženijih svake godine, čemu svjedoči i to da brzo nestanu s polica. 

Želite li sebi ili dragoj osobi vrijeme čekanja do Božića pretvoriti u mirisno self-care putovanje, ovi adventski kalendari idealan su odabir.

Adventski kalendar Klasični 2022.

Cijena: 473.80 kn (62.88 €)

Klasičan adventski kalendar dolazi u 100% kartonskoj ambalaži, ali i ograničenim količinama. Dostupan je u web trgovini i u svim fizičkim L'Occitane trgovinama. 

U sebi sadrži 24 kozmetička proizvoda, poput bademovog ulja za tuširanje od 35 ml, Karite kreme za stopala od 10 ml, ultranježne kreme za lice od 5 ml, balzama za intenzivno obnavljanje kose od 35 ml, drvenog češlja, Karite kreme za ruke od 10 ml i mnogih drugih. Ovaj adventski kalendar i kompletan sadržaj u njemu možete pogledati ovdje.


Adventski kalendar Premium 2022.

Cijena: 955.70 kn (126.84 €)

Premium adventski kalendar dostupan je u web trgovini i u odabranim fizičkim L'Occitane trgovinama dok traju ograničene zalihe.

Iza vratašca kriju se 24 vrhunska iznenađenja poput ultrabogate kreme za tijelo od 50 ml, ulja za čišćenje šminke od 30 ml, gela za tuširanje i kupke Trešnjin cvijet od 35 ml, Karite kreme za ruke za suhu kožu od 30 ml, boostera za noćnu njegu lica od 5 ml, Immortelle božanstvene kreme za lice od 4 ml, bademovog ulja za tuširanje od 50 ml i mnogih drugih. 

Ovaj adventski kalendar i što sve sadrži možete pogledati ovdje.


Adventski kalendar Eternity 2022.

Cijena: 1196.70 kn (158.83 €)

Eternity adventski kalendar kreiran je u suradnji s francuskom ilustratoricom Évom Offredo. Izrađen je od pamuka i može se ponovno koristiti u godinama koje dolaze.

Nadahnut mikroscenama zanatskih radova, kao što su sjetva, žetva i destilacija, svaki džepić otkriva najpoželjnije L'Occitane kozmetičke proizvode.

Sadrži i Karite ulje za tuširanje od 35 ml, bademovo ulje za tuširanje od 35 ml, šampon i balzam za intenzivno obnavljanje kose od 75 ml, uljepšavajuće mlijeko za tijelo Trešnjin cvijet od 35 ml i mnoge druge.

Eternity adventski kalendar dostupan je samo u web trgovini u ograničenim količinama. Možete ga pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.