"Sve od nje blista": Pasta za čišćenje oduševila TikTok. Evo gdje se može kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/dustdeal.com/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

THE PINK STUFF MIRACLE pasta i Scrub Daddy spužvica totalni su hit na TikToku. 

Snimke na kojima ih korisnici koriste za čišćenje raznih površina broje milijunske preglede, a dojmovi su pozitivni. 

Video jedne tiktokerice u kojem s The Pink Stuff Miracle pastom čisti vrata od pećnice ima preko 21 milijun pregleda. Na snimci je se može vidjeti kako uzima mali dio paste roze boje, koju potom stavlja na Scrub Daddy spužvicu i kreće s ribanjem.

Vrlo brzo nakon toga mogu se vidjeti vrata od pećnice u potpunosti čista.  

@homewithemmaxx Oven door clean with @cleanwithpinkstuff 🧼💖 #thepinkstuff #ovencleaning #scrubbing #asmr #scrubdaddy #astonish #glasscleaner #kitchencleaning #springclean #cleantok #fyp ♬ original sound - 𝑯𝒐𝒎𝒆𝒘𝒊𝒕𝒉𝒆𝒎𝒎𝒂𝒙𝒙✨

"Sjajni rezultati, ali definitivno sam na trenutak ili dva pomislila da će tvoja ruka zapravo poletjeti sa spužvicom", "Ovo je najbolja pasta koju sam ikada koristila! Sve od nje blista", "Upravo sam ovo napravio s kadom i pećnicom i izgledaju sjajno", neki su od pozitivnih komentara. 

No bilo je i onih koji su rekli da su je isprobali i da nisu zadovoljni rezultatom. "Probala sam je i nije mi tako dobro očistila", glasi nezadovoljan komentar ispod snimke. 

"Krajnji rezultat ostavio me bez riječi"

Druga je pak tiktokerica snimila kako čisti s tom pastom stražnji dio tave. "Krajnji rezultat ostavio me bez riječi", napisala je u opisu videa. 

Koristila je četku za čišćenje i ribala oko dvije minute. Pogledajte njezin rezultat u videu. 

@aestheticallyinhome The end result left me speechless 😱 I’ve linked this product in my bio 🤍 #cleaninghacks #cleaningbeforeandafter #kitchenclean #thepinkstuff #thepinkstuffcleaning #thepinkstuffpaste #amazonfinds #amazonmusthaves ♬ go (Higher & Faster) - Cat Burns

S pastom čiste i tenisice

Neki ovu popularnu pastu koriste i za čišćenje tenisica. Jedan tiktoker snimio je cijeli proces u kojem je pokazao kako je očistio svoje Nike Air Force One tenisice. Osim paste, koristio je od istog brenda i višenamjensko sredstvo za čišćenje u spreju. 

Prvo je s četkicom nanio pastu i oribao ih, zatim ih je posprejao s The Pink Stuff Miracle sprejem i potom stavio u stroj za pranje rublja na 30 minuta. Pogledajte rezultat:

@tempahtime #learnontiktok #savemoney #hack #airforces ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Mogu se naručiti u Hrvatsku

Proizvodi koji su oduševili TikTok zajednicu mogu se naručiti u Hrvatsku i to preko njemačkog Amazona ili DustDeal stranice. Također, u Half Price dućanu u West Gateu znaju imati Scrub Daddy spužvice u ponudi, ali ih vrlo brzo rasprodaju. 

Evo kako se kreću cijene:

DustDeal

Amazon.de

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.