Tenisice koje izgledaju kao noge Bigfoota uskoro stižu u prodaju

Foto: James Oliver za Suicoke

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENISICE koje izgledaju kao da ste bosi, takozvane bosonoge tenisice, postaju sve popularnije posljednjih godina, a mnogi ih hvale zbog izuzetne udobnosti. Sada japanski brend Suicoke, poznat po modernim varijantama takvih tenisica, lansira jednu zanimljivu verziju na globalnom tržištu.

Vratimo se u blisku prošlost. Prije godinu dana, japanski brendovi Suicoke i Midorikawa udružili su snage kako bi predstavili treću liniju svojih FiveFingers tenisica prekrivenih umjetnim krznom, koje su izgledom inspirirane Bigfootom, prenosi HypeBeast. 

Četiri modela

Unutar ove linije lansirana su četiri modela - zelene i ljubičaste krznene varijante s oslikanim prstima te niske verzije u boji slonovače i tamnosivoj. Svaka tenisica sadrži Vibramovu Megagrip tehnologiju potplata, što ih čini idealnom obućom za vanjske aktivnosti.

Vibram je talijanski brend poznat po inovativnim i visokokvalitetnim potplatima koji pružaju izvanredno prianjanje i otpornost na različitim terenima. Ova tehnologija je posebno razvijena za cipele koje trebaju vrhunsku izdržljivost i stabilnost pa je često koriste brendovi poput Suicokea kako bi poboljšali funkcionalnost svojih modela, posebno kod cipela namijenjenih za vanjske aktivnosti.

Cijene od 300 do 430 eura

Sada je tim iz Suicokea najavio da će ti popularni modeli biti dostupni globalno u novim bojama od 26. listopada. Suicoke web trgovine, kao i Dover Street Market u Ginzi, Parizu i Pekingu, navedeni su kao mjesta gdje će se moći kupiti ovi modeli. Cijene počinju od približno 295 eura za niske modele, 315 eura za visoke, dok će "super-hi" čizme dosezati cijenu od oko 430 eura.

Na Instagramu je brend otkrio samo par promotivnih fotografija kako bi najavio ovo lansiranje. Vidljive su samo jedne krznene smeđe visoke tenisice s prstima. Ove objave privukle su veliku pažnju. "Baš su dobre", "Trebaju mi", "Napravite ove tenisice za djecu", "Zainteresiran sam", "Bigfoot", "Trebam ove Chewbacca cipele hitno", "Čekam ih cijeli svoj život", "Trebam ih sve", neki su od njih. 

Više o ovim tenisicama pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.