U Zaru je stigla nova kolekcija torbi od brušene kože. Ne znamo koja nam je ljepša

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE sezone torbe od brušene kože dominiraju modnom scenom, a Zara nas je još jednom oduševila svojom novom kolekcijom. Ovi prostrani i elegantni modeli od prave kože savršen su spoj stila i praktičnosti.

Zarine torbe su savršene za svaki dan jer u njih možete staviti sve što vam treba za posao, gradske obaveze ili vikend-putovanja. Posebnima ih čine kvaliteta, moderan dizajn i boje koje se odlično uklapaju u jesenske kombinacije.

Pojedini modeli već su se rasprodali

Kolekcija torbi dolazi u nijansama konjaka, bordo, zelene i smeđe, a cijene se kreću od 149 do 249 eura. Modeli su dostupni na Zarinoj web stranici, a zbog visoke potražnje neki su već rasprodani. Ako želite osigurati svoju novu omiljenu torbu, svakako posjetite njihovu stranicu već danas.

Velika torba od antilopa, 169 eura
Torba za rame od antilopa, 149 eura
Torba za rame od antilopa, 249 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.