Ulov dana: U Sinsayu smo našli stolnu lampu koja izgleda poput dizajnerske

Foto: andtradition.com/finnishdesignshop.com/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAO što postoje takozvani duplići dizajnerskih parfema ili pojedinih odjevnih komada, tako se ponekad mogu pronaći i pristupačniji komadi namještaja za dom koji izgledaju poput popularnih dizajnerskih proizvoda.

Tijekom našeg pregledavanja ponude trgovina u potrazi za povoljnim i lijepim stolnim svjetiljkama u trgovini Sinsay, naišli smo na model koji nas je podsjetio na stolnu lampu Flowerpot danskog brenda &Tradition.

&Tradition Flowerpot VP9 prijenosna stolna lampa, Finnish Design Shop, cijena na sniženju je 166.60 eura

Flowerpot lampe dolaze u raznim verzijama i bojama

Seriju svjetiljki Flowerpot dizajnirao je Verner Panton 1968. godine. Karakteristične su po svojoj konstrukciji koja se sastoji od dviju hemisfera okrenutih jedna prema drugoj, simbolizirajući izdržljivost i suvremen dizajn.

Lampe su dostupne u različitim verzijama - kao bežična stolna lampa, klasična stolna lampa, visilica i zidna lampa, te u raznim bojama, od kobaltno plave i crvene do jarko ružičaste i neutralnih tonova poput crne, bijele i sive.

&Tradition Flowerpot VP3 stolna lampa, Finnish Design Shop, 324 eura

Cijena za bežičnu prijenosnu verziju Flowerpot lampe iznosi oko 200 eura, dok klasična verzija s kabelom stoji oko 320 eura, ali povremeno se mogu naći i na sniženju.

Povoljni duplić košta samo 10.99 eura

Kao što smo ranije spomenuli, u Sinsay su nedavno stigle stolne lampe koje nalikuju na ovaj dizajnerski model, a cijena im je samo 10.99 eura. Dostupne su u bojama mornarsko plave, crne i krem. Možete ih vidjeti ispod. 

Stolna svjetiljka, Sinsay, 10.99 eura
Stolna svjetiljka, Sinsay, 10.99 eura
Stolna svjetiljka, Sinsay, 10.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.