Za ove proizvode iz dm-a morate znati. Kupci ih hvale, a cijena je povoljna

Foto: dm.hr/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: dm-om

ČESTO, pod utjecajem trenutnog zadovoljstva ili privlačne ambalaže, mnogi u trgovinama posegnu za proizvodima koji im zapravo nisu nužni. Reklame koje se lako pamte, atraktivne promocije i strateški postavljeni proizvodi mogu potaknuti impulzivnu kupnju, pretvarajući što je trebalo biti skromna kupovina u veću neplaniranu potrošnju.

Kako bi se izbjegle neplanirane kupovine, postoji nekoliko učinkovitih strategija. Jedna od njih je izrada popisa prije odlaska u trgovinu. Također, korisno je postaviti si pitanje: "Je li mi ovo zaista potrebno?" prije kupnje. Ova mala introspekcija može pomoći u razlikovanju stvarnih potreba od trenutnih želja.

Isto tako, pametno je pričekati neko vrijeme prije donošenja odluke o kupnji. Odluka se često može bolje procijeniti nakon dan-dva. Postavljanje budžeta prije odlaska u trgovinu dodatno može spriječiti nepotrebnu potrošnju i pomoći u zadržavanju kontrole nad financijama.

U dm-u se mogu pronaći razni proizvodi po dobrim cijenama

Prije kupnje, korisno je i provjeriti recenzije i iskustva drugih korisnika. Oni koji su već koristili proizvod mogu podijeliti svoje dojmove, navodeći prednosti i nedostatke te potencijalnu isplativost.

No, uz sve te savjete, dm donosi jednostavno rješenje za planiranu i odgovornu kupnju. „Dobre cijene u svako vrijeme“ znače da nema potrebe za trčanjem za akcijama već se u dm-u proizvodi uvijek mogu pronaći po dobrim cijenama. Ovo pridonosi kupovini bez stresa i omogućava bolje planiranje troškova.

„Dobre cijene u svako vrijeme“ vrijede za cijeli asortiman, svim radnim danima, u dm online shopu i u svim prodavaonicama dm-a, bez dodatnih kupona ili kartica lojalnosti te garantirano minimalno četiri mjeseca.

dm katalog, koji izlazi dva puta mjesečno - svakog prvog i šesnaestog u mjesecu - nudi raznovrsne proizvode po dobrim cijenama. Pregledavanjem kataloga možete u miru sastaviti popis željenih artikala i planirati kupovinu, bilo u obližnjoj dm prodavaonici ili preko dm online shopa.

Kako bismo vam olakšali planiranje kupovine, iz novog dm kataloga pažljivo smo odabrali pet proizvoda s izvrsnim recenzijama kupaca, koji se ističu odličnim omjerom cijene i kvalitete. Možete ih vidjeti u nastavku. 

Denkmit sapun za odstranjivanje mrlja

Mrlje na odjeći često se mogu dogoditi neočekivano, ali za njihovo učinkovito uklanjanje ključno je brzo reagirati i primijeniti odgovarajuće sredstvo za čišćenje, prilagođeno vrsti tkanine i samoj mrlji. Mnogi hvale Denkmit sapun za odstranjivanje mrlja koji se u dm-u može kupiti za svega 0.65 eura. 

Ovaj sapun ima odlične recenzije u dm online shopu i visoku ocjenu od 4.8. "Do sada sam u potpunosti očistila svaku mrlju", glasi jedna od recenzija. "Odličan proizvod skine sve mrlje s kuhinjskih krpa. Sve preporuke", stoji u drugoj. "Ovo je već deseta kupovina po redu. Sve žive mrlje uklanja!", glasi treća. 


Balea Styling vosak u stiku

Hit među korisnicima TikToka je Balea Styling vosak u stiku, koji košta 3.45 eura. Videi s ovim voskom imaju milijunske preglede, a žene su njime oduševljene, zbog čega se često brzo rasproda. Ovaj stik omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje uredne frizure, a idealan je za fiksiranje mlade kose koja može ostavljati neuredan dojam.

"Idealan za besprijekoran, gladak konjski rep", "Vrhunski proizvod", "Odlično drži, nije mastan i ne ostavlja bijeli film, iako više puta prijeđem stikom preko kose", "Odličan", samo su neke od recenzija ovog stika u dm online shopu. 


Balea Glow sprej za sjaj kose

Još jedan proizvod koji je pokorio društvene mreže je novi Balea Glow sprej za sjaj kose, dostupan u dm-u po cijeni od 3.25 eura.

Ako koristite TikTok, vjerojatno ste već naišli na ovaj sprej, za koji mnogi tvrde da je povoljnija verzija puno skupljeg Color Wow Dream Coat Supernatural spreja za kosu. Ovaj sprej pruža maksimalan sjaj i svilenkasti osjećaj kosi, zaglađuje je te štiti od topline do 220 stupnjeva Celzijusa. Formula sadrži ricinusovo ulje i proteine svile.

"Kosa mi nakon stiliziranja izgleda sjajno i baršunasto. Kupila bih ga ponovno", "Zadivljena sam, kosa mi je konačno opet mekana i sjaji se", "Odličan proizvod za kosu po izvrsnoj cijeni", samo su neki od osvrta. 


Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara

Prema mnogima, ovo je najbolja maskara ikada, a ako je potražite na TikToku, vidjet ćete brojne pohvale i videe s milijunskim pregledima - s razlogom. Maskara je zaista izvrsna, a uz to ima i pristupačnu cijenu. Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara dolazi u tri nijanse - 793 Burgundy Haze, True Brown i 01 Very Black po cijeni od 8.90 eura. 

"Maskaru koristim svakodnevno i treba mi samo jedan premaz koliko je dobra", "Maybelline radi najbolje maskare. Isprobala sam ih puno, čak i od poznatih brendova, koje nisu bile ni približno dobre kao Lash Sensational Sky High. Nakon prvog nanošenja čini prekrasne duge trepavice. Kratko se osuši, a drugi sloj trepavicama daje veću duljinu i očaravajući volumen", neke su od recenzija. 


Ariana Grande Cloud edp

Ariana Grande Cloud edp hit je na društvenim mrežama. Iako je pjevačica lansirala nekoliko mirisa u sklopu svoje kozmetičke linije, Cloud je jedan od najpopularnijih. Ova parfemska voda za žene osvaja cvjetnim notama koje se stapaju s bergamotom, kruškom, kokosom i slatkom čokoladom. Drvene note i mošus savršeno nadopunjuju ovaj jedinstveni miris.

"Sjajan", "Meni je top, svi me pitaju koji je to miris. Savršen je", "Obožavam ovaj miris", "Parfem miriše prekrasno i postojan je", "Proizvod sam dugo tražila jer je svugdje rasprodan i ne mogu ga nahvaliti, najljepši miris koji sam do sada našla!", samo su neke od recenzija. 

Prolistajte novi dm katalog

Sadržaj donose Index i dm u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.