Halilovićeve tri minute su putokaz




DINAMO je na Maksimiru upisao deveti uzastopni poraz u Ligi prvaka. PSG je slavio sa 2:0. Domaći igrači već su navikli na europska razočaranja, ali ni ovaj put nije im bilo lako, posebno pred otužno praznim tribinama.

Jedina svijetla točka bio je Alen Halilović, najmlađi hrvatski igrač koji je ikada nastupio u Ligi prvaka. Samo je on uspio dići tribine na noge i izmamiti pljesak nakon što je ušao u igru. Tih nekoliko minuta bili su putokaz.

"Bilo je lijepo, sve je bilo super. Igrao sam u Ligi prvaka, trebam biti sretan. Nažalost nismo ostvarili ono što smo očekivali, ali idemo dalje, pokušat ćemo biti što bolji. Na nama je da se trudimo da bude što bolje", rekao nam je Halilović nakon debija.


"Ekipa mi je puno pomogla. PSG je jedna od najboljih ekipa na svijetu. Dobro igraju u Francuskoj, njih nitko neće lako dobiti", dodao je dinamov 16-godišnjak.

Zdravko Mamić silno je zamjerio Čačiću što je Alena uveo tek u sudačkoj nadoknadi. Vjerujemo da su mnogi skaut potegnuli do Maksimira upravo zbog Dinamovog klinca. On se na to ne osvrće.

"Kada dođe vrijeme, s klubom ću razgovarati o budućnosti. Spreman sam na ono što me čeka", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.