Karamarko nastavlja Ćaćinim stopama: Kao premijer ću vratiti Hajduk gdje pripada

Foto: Hina

"HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA neće dopustiti propadanje Hajduka, što se sada događa.", izjavio je predsjednik HDZ-a i frontman Domoljubne koalicije na predizbornom skupu u Šibeniku, u isto vrijeme dok se njegov konkurent za premijersku fotelju na svoj način, također predizborno, sjetio hrvatskog nogometa.

Nejasno je na koje to "propadanje" Hajduka misli Karamarko, jer posljednjih nekoliko godina od propasti ga spašavaju navijači, koji su se u svakom smislu mobilizirali kada je njihov klub pao na najniže grane, pa je Hajduk zahvaljujući navijačima daleko najgledaniji klub u državi i s najviše kupljenih godišnjih ulaznica, dok navijači na izborima biraju Nadzorni odbor kluba.
 
Karamarko je osim ulizivanja regiji gdje bi mogao izgubiti određen broj glasova zbog bliskosti njegove stranke s Mamićem, dodao znakovitu poruku:
 
"Hajduk je identitet i emocija kakve nema u Europi. Naći ću način kao premijer da vratimo Hajduk na mjesto gdje pripada i neće nas nitko zbog nogometnih klubova dijeliti na sjever i jug."
 
Karamarko dakle ne zna kako stoji Hajduk, kao što ne zna da odličnici iz njegove stranke vladaju HNS-om, ali valjda zna da je prije njega premijer HDZ-ovac, Dalmatinac i Hajdukovac bio Ivo Sanader, zahvaljujući kojem je Hajduk već jednom spašen, "legendarnim" preoblikovanjem po naputku tada svemoćnog kancelara.
 
S obzirom da Karamarko obećava da će "kao premijer naći način da vrati Hajduk gdje pripada", navijači Bilih mogu biti sve samo ne mirni, jer vrlo dobro znaju gdje je Hajduk završio nakon raskošne pretvorbe u "Ćaćinoj" režiji - upravo na rubu one propasti s početka teksta.
 
Ali, u izbornoj kampanji sve je moguće, pa i da stranka koja drma u Dalmaciji posebno omraženim HNS-om i kojoj je Mamić donator i maskota, obećava preporoditi Hajduk.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.