Mihajlović udario tempo Orlovima: Prije svih odradio trening po kiši

Foto: AFP

NOGOMETNA reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi ususret pripremama za susret sa Hrvatskom. Susret najavljuju kao najvažniji u bliskoj povijesti svoje reprezentacije, i to se raspoloženje osjeća.

Okupljanje je bilo dogovoreno za ponedjeljak u 12 sati, među prvima su se pojavili golmani, Željko Brkić i Vladimir Stojković, zatim Slobodan Rajković, Zoran Tošić i drugi, a u toku dana očekuje se ostatak.
 
Interesantno, izbornik Siniša Mihajlović nije čekao da se momčad okupi u potpunosti da bi obavio prvi trening. Sam je, po kiši, sat vremena prije okupljanja trčao po okolnim poljima kako bi maksimalno spreman dočekao reprezentativce!

"Utakmica na Maksimiru je najveća u bliskoj povijesti Srbije"

Napadač Greuther Furtha Nikola Đurđić smatra kako je ovo najveća utakmica u bliskoj povijesti Srbije.

"Mi mnogo više možemo dobiti nego izgubiti. Tri boda mijenjaju sve. Svi smo svjesni da je ovo najveća utakmica u bliskoj povijesti Srbije. Treme ima, ali je treba iskoristiti na pravi način", rekao je Đurđić i dodao kako je zaliječio ozljedu pete.


Dodajmo kako je susret na Maksimiru kratko najavio vratar Željko Brkić...

"Ova utakmica je izuzetno važna za nas, pobjedom se možemo vratiti u utrku za SP. Hrvatska ima sjajne igrače, tu su Mandžukić, Olić, a i Modrić je počeo sjajno igrati. Svi su oni opasni, ali ako izdržimo uvodnih 30 minuta pritiska s tribina, možemo do dobrog rezultata", rekao je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.