Ništa od dresa BiH: "Halilović je na terenu pokazao da je Hrvat!"

NE PRESTAJE fama oko mladog i izrazito talentiranog igrača Dinama Alena Halilovića. U posljednje vrijeme sve su češća nagađanja kako bi Halilović mogao završiti u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja mu je nedavno uputila i službeni poziv.

"Do sada je on bio Hrvat više od svega. Pokazivao je to i na terenu i van terena. O tom se izjasnio i usmeno, a de facto i pismeno tako da u Kući nogometa nema straha da će on biti naš član i seniorske reprezentacije jednog dana", uvjeren je šef mladih selekcija HNS-a Romeo Jozak koji kaže kako je Halilović odlučio za koga će igrati još prije godinu dana.

"Prije godinu dana je došao poziv za U17 reprezentaciju. Tada su se izjasnili i on sam i roditelji da želi nastupiti za hrvatsku reprezentaciju", rekao je Jozak kojeg su zbog Halilovića tražili i novinari susjedne zemlje. Za Dnevni Avaz rekao:

"Možete napisati da će Halilović igrati za Hrvatsku. Zovu ga u BiH U-21 reprezentaciju kako bi odigrao dvije utakmice i bio prisiljen igrati za BiH. Kao da mi to ne znamo".

> VIDEO: Halilovićeve tri minute su putokaz

> Alen Halilović postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a!

> VIDEO - Mali Alen drži se kao veliki. Za Index otkriva: Još nisam odlučio hoću li igrati za Hrvatsku ili BiH

Alenu Haliloviću poziv za mladu reprezentaciju BiH!

> Sušić o Haliloviću: Neka Alen odluči, ne želimo se svađati s HNS-om

> Štimac o Haliloviću: Mnoge ste proglasili novim "messijima", pa su nestali!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.