Tajni sastanak kapetana i Torcide u Zagrebu: Srna odbio pozvati suigrače na bojkot Mamićeve reprezentacije

Foto: Hina

"KAPETANE, vrijeme je da progovoriš", tražili su navijači od Darija Srne nakon što se Zdravko Mamić postavljanjem Ante Čačića za izbornika još jednom narugao navijačima reprezentacije.
 Kapetan je šutio, izbjegavao pitanja o situaciji oko reprezentacije, a onda je na pressici dan uoči utakmice s Bugarskom poručio:
 
"Samo bih pričao o predstojećim utakmicama, nakon Malte mogu nešto reći o situaciji koja nije bajna."
 
Međutim, kako saznaje Slobodna Dalmacija, od kapetana je Torcida tražila da progovori i prije Malte te su se navodno sastali s njim u hotelu As.
 
Navijači su tražili da sastanku prisustvuje i Luka Modrić, no on je poziv odbio. Srna se navodno sastao s navijačima, no prema prvim informacijama odbio je zahtjev Torcide da podrži bojkot reprezentacije.
 
Ideja navijača je bila da Srna zajedno s iskusnijim igračima podrži bojkot HNS-a na način da poslije završetka kvalifikacija odbije dalje igrati za reprezentaciju, što bi svakako dovelo do lančane reakcije u daljnjoj borbi navijača protiv HNS-a.
 
Srna je navodno rekao da nije spreman upustiti se u takvo što, a da ionako razmišlja uskoro o oproštaju od reprezentacije.
 
U petak je u večernjim satima Torcida, Klub navijača Hajduka objavila svoj proglas u kojem poziva igrače:
 
''Veliki Vođa je privatizirao reprezentaciju i zadatak naroda je da tu reprezentaciju vrati u ruke naroda. Ako volite hrvatski nogomet morate nešto napraviti, vaša razmišljanja da ste nemoćni po tom pitanju i da ste tu samo da igrate nogomet nisu ispravna.''
 
HNS tjera ''nepoćudne'' koji rade svoj posao, a mir karantene remeti dovođenjem menadžera i onih koje naziva huliganima
 
HNS posljednjih dana očito puno vremena troši da koordinira situaciju među  onima koje naziva huliganima. Savez na čelu s Davorom Šukerom slijedi gazdine direktive, navodno čuva reprezentaciju od mnogih zluradih i jalnih trovača, uvodi i provodi mnoge apsurdne zabrane, zakupljuje hotele i kreira takozvani mir igračima, koji im je neophodan pred ključne bitke koje stoje pred njima, a u isto vrijeme dopušta igračima da se usred tih karantena redovito sastaju sa svojim menadžerima, potpisuju milijunske ugovore, koordinira sastanke između igrača po hotelskim sobama i teretanama po Zagrebu te sklapa višegodišnje ugovore s ljudima koji će za novac ''navijati'' za ono što su uspjeli napraviti od reprezentacije.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.