Adidas postao sponzor Hajduka

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

KAO što je već ranije najavljeno, Hajduk je nakon 11 godina završio suradnju s talijanskim Macronom. Ubuduće će dresove Bijelih proizvoditi Adidas. "Hrvatski nogometni klub Hajduk Split i omiljeni globalni sportski i lifestyle brend, Adidas napokon su i službeno potvrdili zajedničku suradnju. Naime, na Glavnoj skupštini Hajduka održanoj na Poljudu, članica Uprave kluba Marinka Akrap objavila je da u novu sezonu, 2024./2025., Hajduk ulazi s novim tehničkim sponzorom i partnerom -  Adidasom", objavljeno je na službenoj stranici kluba. 

Najavljeno je kako će igrači nove Adidasove dresove nositi na ljetnim pripremama i prijateljskim utakmicama uoči nove sezone, a evo što je rekla Marinka Akrap: "Iznimno smo ponosni na činjenicu da uskoro prvi put u povijesti službeno udružujemo snage s Adidasom - brendom dokazane veličine i poznatosti. Pred nama je vrlo zanimljivo višegodišnje putovanje u kojem ćemo dijeliti ambicije, težnje i postavljati najviše ciljeve.

Partnerstvo s Adidasom omogućuje nam novi pristup u našoj tržišnoj strategiji te dodatno osnaživanje veza s velikom bazom navijača u Hrvatskoj te diljem svijeta. Adidas predstavlja kvalitetu, izvrsnost i suverenost, sve ono što čemu Hajduk teži kao nogometni klub i najveći hrvatski sportski brend. Sigurni smo i da će nas naši navijači podržati na ovom putu, posebno jer će napokon imati priliku svakodnevno svoju omiljenu robnu marku nositi uz obilježja voljenog kluba."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.