ANKETA Što bi za vas bio uspjeh Hrvatske na Europskom prvenstvu?

Foto: Igor Kralj/Pixsell

OSTALA su još samo tri dana do prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. U subotu od 18 sati igra u Berlinu protiv Španjolske, četiri dana kasnije suočit će se s Albanijom u Hamburgu, a grupnu fazu završit će 24. lipnja u Leipzigu protiv Italije.

Na posljednja dva Svjetska prvenstva Hrvatska je uzela medalje - prvo srebro pa broncu, dok je na zadnjem Euru ispala u osmini finala od Španjolske. S obzirom na to da je većina stručnjaka, fanova i kladionica stavlja u drugi krug favorita uz reprezentacije poput Danske te nešto ispod reprezentacija poput Belgije i Nizozemske, mnogi očekuju još jedan veliki rezultat.

Statističari su izračunali da je od svih skupina upravo u onoj u kojoj je Hrvatska najmanja šansa da trećeplasirana momčad ne ide dalje, a na ovakvim turnirima ključan je ždrijeb nakon skupine, koji nekima može otvoriti put sve do finala, a druge gurnuti u ždrijeb gdje su sve sile. Detaljno smo o ždrijebu pisali OVDJE. Stoga vas pitamo, što bi za vas bio uspjeh na Euru?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.