Atalantina zvijezda se posvađala s Gasperinijem. Ne želi trenirati i igrati za klub

Foto: EPA

TEUN KOOPMEINERS (26) svim silama želi iz Atalante u Juventus. Ofenzivni vezni osvajača Europa lige jučer se posvađao s trenerom Giampierom Gasperinijem, pišu talijanski mediji. "Sve je išlo po planu do ovog tjedna. Onda nam je Koopmeiners rekao kako želi u Juventus. Ne želi više trenirati s nama, niti igrati za nas", rekao je Atalantin trener za Eco di Bergamo, prenosi Fabrizio Romano.

Juventus ga jako želi

Koopmeiners je velika želja Juventusa već mjesecima, no torinski klub ne uspijeva se dogovoriti s Atalantom. Navodno Atalanta traži oko 50 milijuna eura, a Juventus nudi deset manje. Prema Transfermarktu Nizozemac vrijedi 50 milijuna eura, a može igrati na svim pozicijama u veznom redu. Koopmeiners neće igrati za Atalantu 14. kolovoza u utakmici europskog Superkupa protiv Real Madrida.

U Italiji je od 2021. godine

U Atalantu je za 14 milijuna eura stigao iz AZ Alkmaara prije tri ljeta i uskoro postao jedan od najboljih veznjaka Serie A. Za Atalantu je dosad odigrao 129 utakmica. Zabio je 29 golova te 15 puta asistirao. Za reprezentaciju Nizozemske ima 21 nastup i jedan gol, a minuli je Euro propustio zbog ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.