SERIE A

Balotelli spašava karijeru nakon incidenta na treningu

Foto: Getty Images / Guliver Image

MARIO BALOTELLI opet je napravio incident, a ovaj put posljedica bi mogla biti rastanak s Bresciom, u koju je stigao ovog ljeta.

Kontroverznog napadača u četvrtak je novi trener Fabio Grosso potjerao s treninga sat vremena nakon što su se sukobili, pa je ljutito odjurio u svlačionicu.

Grosso je, pišu Talijani, izgubio živce zbog Balotellijeva stava.

"Nisam bio tamo, Grosso me nije nazvao. Moram pretpostaviti da nije bilo problema, ali moram reći da se od Verone Mario nije nasmiješio", prokomentirao je predsjednik Brescie Massimo Celino.

Na gostovanju u Veroni Balotellija je dio navijača opet rasistički vrijeđao, na što je on izgubio živce i šutnuo loptu na tribinu. Talijanski savez prvo je odlučio zatvoriti tu tribinu za iduću Veroninu domaću utakmicu prije nego što je u četvrtak poništio tu odluku.

Rasističko hukanje nije rijetka pojava na talijanskim stadionima, a Balotelli je jedna od najčešćih meta. Talijani su podijeljeni. Jedni, razumljivo, osuđuju takvo ponašanje, dok ga drugi shvaćaju tek kao pritisak na protivničke igrače, pa su mu čak i navijači Brescie poručili da je preosjetljiv.

Prema nekim navodima iz talijanskim medija, moguće je da Balotelli zbog incidenta na treningu ne bude u sastavu za nedjeljno gostovanje u Rimu, a ako ne uspije izgladiti sukob s trenerom, klub bi ga se mogao riješiti. Međutim, jučer se pojavio na treningu i normalno ga odradio, nakon čega se na desetak minuta sastao s predsjednikom Celinom. Ne zna se o čemu su razgovarali. Nakon svih incidenata i zloglasnosti koju je stekao kroz karijeru, neplanirani završetak priče u Bresci mogao bi mu karijeru usmjeriti prema opskurnosti.

Balotelli je ove sezone za Bresciu odigrao sedam utakmica i zabio dva gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.