Barceloni se ozlijedio napadač. Flick: Ovo je zabrinjavajuće. Nemamo opcija

Foto: EPA

NAPADAČ španjolskog prvoligaša Barcelone Ferran Torres zadobio je ozljedu tetive te će izbivati ​​s terena na neodređeno vrijeme, priopćio je klub u ponedjeljak. Torres će tako propustiti utakmice španjolske reprezentacije u Ligi nacija protiv Danske u subotu i Srbije sljedeći utorak, potvrdio je izbornik reprezentacije Luis de la Fuente.

Španjolski mediji javljaju da bi Ferran mogao izbivati ​​šest do osam tjedana nakon što se ozlijedio u Barcinoj pobjedi 3:0 kod Deportivo Alavesa u nedjelju. "Pretrage obavljene na Ferranu Torresu potvrđuju da on ima ozljedu mišića biceps femoris na desnom bedru. Njegov povratak treninzima ovisit će o njegovom oporavku", priopćio je katalonski klub.

Barcelona je već ranije ostala bez Danija Olma, Gavija, Fermina Lopeza, Andreasa Christensena, Ronalda Arauja i vratara Marc-Andrea ter Stegena zbog ozljeda. "Ferranova ozljeda je zabrinjavajuća. Nemamo puno opcija u napadu", rekao je u nedjelju Barcin trener Hansi Flick. Za Barcelonu je ove sezone upisao 10 nastupa.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.