Barcina zvijezda u svlačionici s cigaretom u ustima slavi demoliranje Reala

Foto: Screenshot (Twitter)

BARCELONA je u subotnjem El Clasicu pobijedila Real 4:0 u Madridu u utakmici kojom je došla do šest bodova prednosti u odnosu na najveće rivale nakon 11 odigranih kola u španjolskom prvenstvu. Nakon utakmice igrači su se opustili, a među njima je i rezervni vratar Wojciech Szczesny (34), bivši vratar Arsenala, Rome, Juventusa i reprezentacije Poljske, koji se vratio iz mirovine.

Poljak je uhvaćen s cigarom u ustima, a taj video je odmah počeo kružiti društvenim mrežama. Szczesny ne krije svoju strast prema cigaretama, a nedavno je to i javno potvrdio: "Nikoga se ne tiče to što ja pušim. To su moje privatne stvari i ne mislim ih mijenjati.

To ne utječe na to što radim na nogometnom travnjaku, a i ne pušim pred djecom pa da bi to loše utjecalo na njih. Ja to pokušavam sakriti, ne pušim pred drugim ljudima. A ako netko misli da ću promijeniti način života, neka razmisli još jednom. Želim da sude o meni kao golmanu, a ne da slušaju priče za koje nikog nije briga", rekao je za katalonske medije.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.