Bayernu se ozlijedio prvotimac. Kicker: Kompany protiv Dinama mora improvizirati

Foto: EPA

DESNI bok Bayerna Sacha Boey ozlijedio se ovog vikenda u bundesligaškoj utakmici protiv Holstein Kiela. Bavarski klub objavio je da će Boey zbog toga izbivati s terena "nekoliko tjedana", što znači da će propustiti susret s Dinamom u Ligi prvaka, koji je na rasporedu u utorak.

Budući da je ozlijeđen i drugi desni bek Bayerna, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, njemački Kicker piše da će Vincent Kompany morati improvizirati. U prijevodu to najvjerojatnije znači da će na bočnoj poziciji igrati netko od igrača koje belgijski stručnjak koristi u veznom redu.

Kompany može preseliti jednog veznjaka u obranu ili iznenaditi mladim talentom

Konrad Laimer te posebice Joshua Kimmich su se u karijeri naigrali na toj poziciji i jedan od njih će se u nadolazećim tjednima vjerojatno opet preseliti iz središnjice terena u obranu. Kompany u vezi ima dovoljno opcija da si to priušti, s obzirom na to da su u momčadi i Joao Palhinha, Aleksandar Pavlović i Leon Goretzka.

Kicker navodi i da nije isključeno da Kompany iznenadi i ukaže povjerenje 18-godišnjem Marokancu Adamu Aznouu, koji je impresionirao tijekom priprema, a prije tjedan dana je debitirao i za reprezentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.