Bijesni De Bruyne nakon poraza od Francuske prijetio odlaskom iz reprezentacije

Foto: EPA

U DVOBOJU 2. kola A skupine Lige nacija Francuska je u Lyonu svladala Belgiju s 2:0. Francuzi su isprali neugodan domaći poraz od Italije prije par dana te su golovima Randala Kolo Muanija (26') i Ousmanea Dembelea (57') svladali Belgijance u velikoj borbi za ostanak u elitnoj skupini. Kod Francuza utakmicu nisu započeli Mbappe i Griezmann.

Nakon utakmice bijesan je bio Kevin De Bruyne, kapetan Belgije. Ofenzivni veznjak, koji za Belgiju ima 107 nastupa i 30 golova, nekoliko je puta direktoru reprezentacije Franku Vercauterenu rekao da će odmah otići iz reprezentacije, prenosi belgijski portal HLN.

Kritizirao suigrače

De Bruyne je bio izrazito nezadovoljan svojim suigračima. Izrazio je to nezadovoljstvo i nakon utakmice kad je morao dati izjavu za belgijske medije. "Francuska je bila bolja, nema se tu što puno pričati", rekao je vidno frustrirani De Bruyne pa nastavio:

Igrali smo sa šestoricom u obrani. Nije bilo povezanosti među linijama. Morali smo bolje odigrati u drugom poluvremenu. Bili smo u zaostatku. Neki igrači nisu napravili ono što je njihov posao. Rekao sam u svlačionici što moramo popraviti. Igramo na najvišoj razini.

Ako ne možeš igrati protiv najboljih, onda nisi dovoljno dobar. Moraš dati sve od sebe na terenu, a to neki u našoj momčadi ne daju. Mogu ja prihvatiti da mi nismo toliko dobri kao Francuzi. Ali ove ostale stvari su neprihvatljive. Neću sad plakati. Imam 33 godine i ne radim to više", rekao je De Bruyne.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.