Bivši rumunjski reprezentativac: Dogovoren je remi sa Slovacima. Čemu riskirati?

Foto: Screenshot (YouTube)

SLOVAČKOJ i Rumunjskoj odgovara remi u posljednjem kolu igranja po skupinama na Europskom prvenstvu. Jutros smo pisali kako su kladionice počele drastično spuštati kvote na remi, koji obje reprezentacije vodi u nokaut-fazu. U Rumunjskoj su toga svjesni pa je njihov bivši reprezentativac Danut Lupu (57) jasno poručio:

"Kvalificirat ćemo se dalje, remi sa Slovačkom. Sve je dogovoreno, bila bi šteta da ne odemo dalje i mi i oni. Zašto riskirati? Na tom nivou igrači se odlično slažu. Čemu rizik? Zašto da dođe do nesreće?" rekao je za as.ro. U drugoj utakmici Belgija je favorit protiv Ukrajine, ali i njoj je dovoljan bod kako bi prošla dalje. Ukrajina jedina mora igrati na pobjedu zbog najlošije gol-razlike. 

Lupu je u karijeri uglavnom igrao u Rumunjskoj, a 1990./1991. je bio član Panathinaikosa. Najzapaženije je igrao za bukureštanske klubove Dinamo i Rapid. Karijeru je završio 2001. godine, a za Rumunjsku je od 1989. do 1998. odigrao 14 utakmica. Igrao je na Svjetskom prvenstvu 1990. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.