Bivši škotski reprezentativac: Nisam vidio veliku razliku između nas i Hrvatske

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Profimedia

HRVATSKA nogometna reprezentacija pobijedila je Škotsku na Maksimiru u trećem kolu Lige nacija. Gosti su poveli autogolom Duje Ćaleta-Cara, ali je Igor Matanović prvijencem vratio stvari na početak već u idućoj minuti. Za 2:1 zabio je Andrej Kramarić u 70. minuti.

Time je Hrvatska praktički izbacila Škotsku iz kalkulacija za prva dva mjesta, jer bi otočka momčad za taj pothvat morala gotovo sigurno uzeti devet bodova iz preostale tri utakmice. Ipak, škotski stručni komentator James McFadden ne smatra da je razlika između Hrvatske tako velika kao što tablica sugerira.

Standings provided by Sofascore

"Mislim da nije pogrešno zaključiti kako smo zaslužili više iz sve tri utakmice koje smo dosad odigrali u Ligi nacija. Pokazali smo Hrvatskoj poštovanje kad smo o njoj i kvalitetama njenih igrača pričali lijepim riječima, ali ja nisam vidio veliku razliku između dvije ekipe", rekao je McFadden pa dodao:

"Oni su jako dobra momčad, ali cijelo vrijeme sam imao osjećaj kao da je Škotska ponovno jako dobra. Presudilo je nekoliko trenutaka dekoncentracije i činjenica da smo prečesto dozvoljavali Hrvatskoj da nas dovodi u situacije u kojima nas želi vidjeti. Ipak, mislim da smo se i s time nosili sasvim solidno i pokazali da možemo biti jako opasni prema naprijed."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.