osijek

Bjelica dovodi svojeg omiljenog igrača. Bili su zajedno i u Dinamu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

OSIJEK večeras u 21:05 u Gradskom vrtu igra veliki derbi 7. kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka. Momčad Nenada Bjelice u velikoj je krizi te se trenutačno nalazi na zadnjemu mjestu tablice sa samo pet bodova iz šest odigranih susreta. Bjelica vjeruje da upravo protiv Hajduka može prekinuti loš niz.

Na dan utakmice Osijek je sve bliže još jednom novom igraču. Riječ je o 30-godišnjem Mariju Šitumu koji je kod Nenada Bjelice igrao u tri različita kluba. Zajedno su bili u Speziji, Lechu i Dinamu, a ovo bi im mogla biti četvrta suradnja. Šitum trenutačno ima ugovor s Regginom, ali će ga sporazumno raskinuti i onda bi trebao potpisati za Osijek.

Prije dvije godine bio blizu Osijeka

To je navodno stvar formalnosti i Šitum bi trebao biti novi igrač Osijeka nakon što odradi liječnički pregled i dođe kao slobodan igrač. Šitum je u kombinacijama s Osijekom bio i prije dvije godine kad je Bjelica došao u Gradski vrt, ali je završio u Reggini u kojoj se nije previše naigrao.

Bjelica njegovim dolaskom želi pokriti desni bok na kojemu je u kratkom vremenu ostao bez Alena Grgića koji je otišao u Rijeku te Mate Miloša koji je potpisao za poljski Widzew. On bi bio tek drugi novi igrač u Osijeku ove sezone nakon što je ovog ljeta stigao Nikola Janjić iz Sutjeske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.