Bjelica: Mislim da ću se vratiti u Bundesligu. Možda budem i trener Bayerna

Foto: EPA

NENAD BJELICA je nakon remija s Monacom u Ligi prvaka dao intervju njemačkom mediju Sport1. "U sjajnom sam klubu, najvećem u Hrvatskoj. Kao da se vraćam kući jer sam tu već radio dvije godine. Igramo u Ligi prvaka, to je velik izazov za mene", rekao je Bjelica u uvodu pa dodao:

"Nisam očekivao da ću opet biti trener u Dinamu. To je jedini klub u Hrvatskoj gdje se mogu zamisliti. Moj je prethodnik napravio odličan posao. Imao je lošu utakmicu protiv Rijeke, onda je izgubio od Hajduka doma i konačno 9:2 od Bayerna u Münchenu. Nakon toga je smijenjen i došao sam ja. Sve se odvilo dosta brzo."

Osvrnuo se Bjelica i na epizodu u Unionu

"U Unionu mi je bilo jako ugodno. Ostvario sam glavni cilj i ostao u ligi, a to nije bilo nimalo lagano. Union je bio najteži posao moje karijere. Jako sam sretan zbog ljudi koji vole taj klub da on i dalje igra u Bundesligi. Navijači su nevjerojatni i zahvalan sam što sam imao priliku ondje biti trener", rekao je pa otkrio i da bi se volio vratiti u Njemačku:

"Ludo je to. U nogometu nikad ne znaš što će se dogoditi. U incidentu sa Saneom Bayern mi je bio negativan, sada je pozitivan jer me na neki način vratio u Dinamo. To je život. Volio bih se jednog dana vratiti u Bundesligu. Možda jednog dana budem trener Bayerna. Moram prihvatiti situaciju i naučiti iz pogreške sa Saneom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.