Boysi poslali emotivnu poruku momčadi i dinamovcima uoči Monaca

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

DINAMO od 21 sat na Maksimiru dočekuje Monaco u drugom kolu nove, revolucionarno redizajnirane Lige prvaka. To mu je prva domaća utakmica u LP-u ove sezone te prva nakon povijesnog debakla, poraza 9:2 kod Bayerna, nakon kojeg je morao otići Sergej Jakirović.

Bad Blue Boysi su još jučer poslali obavijest Dinamovim navijačima da nikako ne kasne na početak utakmice jer će na sjevernoj tribini biti podignuta simbolična koreografija koja će imati puni efekt samo ako se digne u trenutku kada igrači izlaze na teren. Danas su na svojim kanalima objavili novu poruku. U njoj pojašnjavaju kakva je uloga tribina u današnjem ogledu, a mi ju prenosimo u cijelosti.

"Možemo imati velik utjecaj na samu utakmicu"

"Teško je dovoljno naglasiti koliko je važna uloga tribine u današnjoj utakmici. Nakon visokog poraza u Münchenu velik je pritisak na igračima i klubu i treba im sva moguća pomoć s tribina da ostvare dobar rezultat.

Kiša koja je najavljena ne smije nas omesti da s tribine budemo na svom maksimumu što se navijanja tiče i, ako svatko da sve od sebe, sigurno da to onda može imati veliki utjecaj na samu utakmicu. 

Od ranijeg ulaska na tribinu pa do navijanja, sve je to izuzetno važno danas i zato već najmanje sat vremena prije izlaska igrača iz tunela sjever mora biti pun i spreman dati sve što ima u tih 90 i nešto minuta! NEMA PREDAJE!"

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.