Brekala želi drugoligaš? Agent: Josip razmišlja samo o Fiorentini

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

JOSIP BREKALO (26) trenutno je na pripremama s Fiorentinom. Ondje se hrvatski ofenzivac želi nametnuti novom treneru Raffaeleu Palladinu. Brekalo je u prijateljskoj utakmici protiv drugoligaša Reggiane namjestio treći gol u pobjedi 4:0 i potpuno je koncentriran na to da se nametne u Fiorentini. Talijani pišu da Brekala prati drugoligaš Palermo.

"Brekalo razmišlja samo o Fiorentini"

"Čuo sam i ja glasine o mogućem interesu Palerma, ali nismo još pričali o tome. Brekalo samo razmišlja o Fiorentini.  U ovom je trenutku Brekalo totalno fokusiran na Fiorentinu. Nismo konkretno pričali, ali mogu reći da je njegova koncentracija usmjerena na dobre stvari s ljubičastima s kojima je na pripremama", rekao je igračev agent Ismet Dizdarević, prenosi Ilovepalermocalcio.

Odradio polusezonu u Hajduku

Podsjetimo, Brekalo je prošle polusezone igrao na posudbi u Hajduku, u koji je stigao krajem siječanjskog prijelaznog roka. Iako je bio blizu povratka u Dinamo, Brekalo je na kraju došao na Poljud u namjeri da pomogne Hajduku u borbi za naslov, kao i sebi u lovu na mjesto na Dalićevom popisu za Euro. Ni jedno ni drugo nije uspio, a u 16 utakmica u svim natjecanjima zabio je dva gola i upisao osam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.