Buffalo izgubio i desetu zaredom u gostima, Capitalsi slavili u Montrealu

U ČETIRI utakmice koje su u srijedu odigrane u sjevernoameričkoj NHL ligi hokeja na ledu jedinu je Washington predvođen Alexom Ovečkinom slavio u gostima.

U Chicagu su domaći Blackhawksi pobjedom 6:2 nad Buffalom nanijeli Sabresima već 10. poraz na gostovanjima zaredom. Dvostruki strijelac za domaće bio je Toews, a po jednom su se u strijelce upisali Shaw, Hayes, Hosa i Bolland, pa je Chicago upisao četvrtu pobjedu u posljednjih pet utakmica. Jedini raspoložen u redovima Buffala bio je ujedno i autor oba gola Sabresa Pominville.

Neuvirth je na vratima Capitalsa obranio 31 udarac kanadskih domaćina u Montrealu, te po drugi puta u sezoni sačuvao mrežu čistom, za pobjedu momčadi iz glavnog američkog grada od 3:0. U prvoj trećini za Washington su zabili Perreault i Johansson, a konačan rezultat postavio je Alex Ovečkin sredinom druge dionice kada je realitzirao "power-play" za svoj 19. gol sezone.

Istim rezultatom kao i Chicago na domaćem ledu uspješan je bio i Anaheim protiv Phoenixa, dok je Colorado u produžetku slavio protiv Floride 4:3.

 

NHL, srijeda:


Chicago - Buffalo 6:2
Montreal - Washington 0:3
Colorado - Florida 4:3, nakon produžetka
Anaheim - Phoenix 6:2

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.