Danski stručnjaci: Hrvatska ima puno dobrih igrača, ali neki nisu više što su bili

Foto: PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija mora pobijediti Dansku kako bi imala realne izglede za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Prema kladionicama Hrvatska je u tom ogledu veliki autsajder - tečajevi na Dansku kreću se oko 1.15, a na Hrvatsku čak oko 14.  Utakmicu su na danskoj TV2 najavili tamošnji bivši reprezentativci te se slažu se da je Danska favorit, ali upozoravaju da Hrvatska ima svoje adute.

Danci: Ranjena Hrvatska uvijek je opasna

"Ranjena hrvatska momčad je uvijek opasna. A sad su još opasniji nakon što su doživjeli visok poraz od Egipta. Znaju da moraju pobijediti Dansku kako bi imali bilo kakve šanse. U obrani imaju velike dečke poput Muse, Duvnjak će vjerojatno biti naprijed u 5-1. Imaju puno sjajnih igrača. Između ostalih, Karačića i Cindrića, koji igra u Barceloni", rekao je Claus Moller Jacobsen.

Anders Eggert je dodao: "Istina je da imaju puno dobrih igrača, ali tu su i neki kojima je prošao zenit. Cindrić je fantastičan u Barceloni, no u reprezentaciji ne pruža ono što smo viđali u prošlosti. Duvnjak je bio veliko ime 15 godina, ali sad više nije na istoj razini kao prije. A malo im nedostaju i obrane vratara."

Podsjetimo, Hrvatska je i na prošla dva velika natjecanja bila u sličnoj situaciji te je morala loviti pobjede protiv Danske, ali nijednom nije uspjela. Prošle godine na Euru bilo je 27:25, dok je godinu ranije na Svjetskom prvenstvu bilo čak 38:26 za Dansku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.