Del Bosque ljutit na Nijemce: Ako su tako objavili, to je laž. To je sra*je

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKA i Njemačka od 18 sati na Stuttgart Areni igraju prvu utakmicu četvrtfinala Europskog prvenstva. Riječ je o reprezentacijama koje su među najvećim favoritima za naslov prvaka te onima koje na dosadašnjem turniru nisu doživjele nijedan poraz. Španjolska je pobijedila Hrvatsku, Italiju, Albaniju i Gruziju, a Njemačka je bila bolja od Škotske, Mađarske i Danske, dok je sa Švicarskom odigrala neriješeno.

Vicente del Bosque je s reprezentacijom Španjolske bio svjetski i europski prvak, a sad je predsjednik Nadzorne komisije nogometnog saveza Španjolske. U javnost je isplivala navodna izjava bivšeg španjolskog izbornika koju je prenio Bild.

Del Bosque ljutit na Bild

''Mi smo favoriti. Nema sumnje da ćemo pobijediti", prenio je Bild Del Bosquea, a kad je to čuo, trofejni trener se naljutio pa je u razgovoru za Onda Cero demantirao njemačke medije.

''Nisam nikad rekao da smo favoriti i da ćemo bez sumnje pobijediti. Ako su tako objavili, to je laž. To je sranje", ljutit je bio Del Bosque. "Rekao sam da je do sada Španjolska bila senzacionalna, najbolja momčad Eura u svakom pogledu. Moramo imati velika nadanja. Prije je Njemačka bila nepobjediva, ali sad smo na njihovom nivou ili smo čak i bolji. Sviđa mi se što imamo jasne ideje.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.