Dinamo golom Kulenovića pobijedio četvrtoligaša 1:0 u prijateljskoj utakmici

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

DINAMO je u prijateljskom susretu u Svetom Martinu na Muri pobijedio domaći Polet 0:1. Strijelac jedinog pogotka protiv vodećeg i dosad neporaženog kluba Treće NL Sjever, što je četvrti rang hrvatskog nogometa, zabio je Sandro Kulenović u 36. minuti. Napadač je poentirao tako što je u mrežu spremio loptu koja se odbila od prečke nakon udarca Maura Perkovića.

Trener Dinama Nenad Bjelica na teren je izveo dvije postave, a svaka je odigrala po jedno poluvrijeme. U prvom su igrali: Ivan Filipović, Sadegh Moharrami, Maxime Bernauer, Mauro Perković, Jan Oliveras, Josip Mišić, Fallou Faye, Luka Stojković, Marko Rog, Juan Cordoba i Sandro Kulenović.

Priliku u drugom poluvremenu dobili su: Ivan Filipović, Stefan Ristovski, Dino Perić, Raul Torrente, Takuya Ogiwara, Sven Šunta, Arijan Ademi, Anđelo Šutalo, Dario Špikić, Petar Andrić i Tin Miljak.

Perković se ozlijedio?

Čini se da se Perković prilikom skoka, koji je prethodio pobjedničkom pogotku, ozlijedio. Branič, prošle godine plaćen dva milijuna eura, tek se vratio nakon dvomjesečne stanke, a sada je možda doživio novi problem.

Bjelica ga je zbog toga u 40. minuti morao izvaditi iz igre. Zasad nije poznato u kakvom je stanju.

Utakmice s Istrom i Salzburgom nakon reprezentativne pauze 

Dinamo je na trećem mjestu SuperSport HNL-a s 19 bodova, dok u Ligi prvaka ima jedan bod nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Bjeličina momčad domaćem se prvenstvu vraća 19. listopada, kad gostuje u Istri, dok je 23. listopada na rasporedu susret Lige prvaka u Salzburgu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.