Dinamo ide na mini-pripreme. Dogovorio je prijateljsku utakmicu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u devetom kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Varaždin 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Juan Cordoba. Zagrebačka momčad nakon prve četvrtine prvenstva ima 19 bodova, kao i Rijeka, dok je Hajduk vodeći s dva boda više. Slijedi reprezentativna pauza tijekom koje će trener Nenad Bjelica imati priliku bolje upoznati igrače koje je preuzeo 26. rujna, nakon smjene Sergeja Jakirovića.

Dinamovci, oni koji se neće priključiti reprezentacijama, otputovat će na sjever Hrvatske, odnosno u Sveti Martin na Muri. "S velikim ponosom najavljujemo da na trodnevne mini-pripreme dolazi aktualni hrvatski prvak, ekipa koja se natječe u UEFA Champions League, dame i gospodo, u Sveti Martin na Muri stiže GNK Dinamo", stoji u objavi tamošnjeg kluba Poleta, koji se natječe u 3. NL Sjever.

Prema objavi tog hrvatskog četvrtoligaša, Dinamo će u utorak u 16 sati odraditi prvi, a u srijedu u 11 drugi trening. U četvrtak u 15 sati odigrat će prijateljsku utakmicu s Poletom, vodećim i nakon osam kola neporaženim sastavom 3. NL Sjever. Bjeličina momčad se SuperSport HNL-u vraća 19. listopada, kada će gostovati u Istri, dok je 23. listopada na rasporedu susret Lige prvaka u Salzburgu.

Uskoro više informacija.

Objavljuje NK Polet - Sv.Martin na MuriPetak, 4. listopada 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.