Dinamo: Pripremili smo poseban poklon zahvale za naše najmlađe navijače

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

DINAMO je objavom odao počast svim svojim navijačima koji su bodrili momčad na utakmici s Monacom u Ligi prvaka, a objavio je i posebnu poruku za one najmlađe među njima.

"Iako je UEFA-in trofej za igrača utakmice dobio naš Martin Baturina, naš “player of the match” na utakmici protiv Monaca bio je i svaki navijač na tribinama stadiona u Maksimiru. Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svima koji su dali snažnu podršku momčadi u najgorim vremenskim uvjetima. To što imamo takve navijače nama znači sve.

Posebnu zahvalu želimo uputiti našim najmlađim navijačima i svakom roditelju koji su poput mnogih prijašnjih generacija osjetili sve nedostatke stadionske infrastrukture kojoj smo svjedoci proteklih godina. Upravo zato vodstvo kluba odlučilo je pripremiti poseban poklon zahvale za sve posjetitelje do 12 godina starosti, te smo pripremili jedno iznenađenje koje ćemo objaviti uskoro.

Na utakmici je bilo prisutno oko 600 mališana mlađih od 12 godina. Pozivamo sve roditelje mališana do 12 godina da prate naše stranice i na vrijeme vide iznenađenje koje smo pripremili za naše najmlađe navijače. Ovo je još jedan od koraka stvaranja još jače Dinamove obitelji", objavio je Dinamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.