Dinamovi navijači na Fejsu: Hvala Dariju Šimiću, a i svim redarima treba dati otkaz

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

DINAMO i Hajduk odigrali su 0:0 u 19. kolu SuperSport HNL-a. Hajduk je treći put ove sezone ostao neporažen protiv Dinama i ovim rezultatom zadržao sedam bodova prednosti na prvom mjestu. Dinamo ima i dvije utakmice manje od Hajduka. Bio je to siromašan derbi u kojem je Dinamo imao jedan udarac u okvir Ivana Lučića, dok Hajduk nije imao nijedan udarac u okvir gola Danijela Zagorca.

Navijači Dinama na Facebooku nisu zadovoljni današnjom igrom i rezultatom, a neki zamjeraju sucu Patriku Kolariću koji je uz pomoć VAR-a opravdano poništio gol Dinama u završnici utakmice. U 78. minuti nakon ubačaja Marka Bulata stvorila se gužva pred vratima Hajduka. Nakon svega pogodak je zabio Mauro Perković, ali je vodstvo Dinama poništio VAR. Pregledavalo se potencijalno igranje rukom ili Perića ili Perkovića te je domaća radost vrlo brzo stišana.

"Ovdje je izgubljeno prvenstvo"

"Stalno sam branio trenera ovdje, ali nije mi jasno nakon što ga je spasio protiv Rudeša da Kulenović ne dobije otad ni minute, pogotovo jer je ovaj bod kao poraz. Theophile i Kaneko vrhunski i danas."

"Džaba borbenost i htijenje kad se igra za golove i bodove. Sudac na početku nije dao dva čista žuta Hajduku. A Petkoviću na prvi faul... Ujednačenog kriterija nije bilo. Kaneko i Theophile super. Baturina i Špikić loši. Treba nam prava špica. Možda je Kulenović trebao započeti tekmu. Jbg, mi možemo samo bolje, a imamo još i Europu da igramo. Ajmo plavi."

"Bravo Kolarić, bravo VAR."

"Ovdje je i izgubljeno prvenstvo bez energije i ideje."

"Ovom Hajduku Dinamo prije par sezona lagano tri komada."

"Odvratan razmjer nekvalitete potresa Dinamo, točno se ne vidi igrač koji posjeduje nekakav kvalitetu za ovaj klub. Hvala gsp. Dariju Šimiću i ostatku uprave, da čovjek ne povjeruje do čega ste doveli Klub, a i svim redarima potpisat otkaz. Drugi put i godinu dana vam na stadionu unose ono što očito ne smiju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.