Đalović: Gledao sam svaku utakmicu Gorice, čeka nas težak zadatak

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke gostovat će kod Gorice u utakmici 6. kola SuperSport HNL-a koja se na stadionu u Velikoj Gorici igra u subotu od 20 sati. Radomir Đalović, trener drugoplasirane momčadi ljestvice hrvatskog prvenstva, najavio je ogled koji stiže nakon kraće pauze u SHNL-u..

"Reprezentativnu stanku smo iskoristili da još malo jače treniramo, da se još bolje uigramo i da nove igrače implementiramo u našu momčad. Srećom nije bilo ozljeda, tek Ante Majstorović je propustio pripremnu utakmicu. Osim Stjepana Radeljića koji se s reprezentativnog okupljanja vratio u srijedu svi su na raspolaganju, spremni smo i čekamo utakmicu u Gorici", istaknuo je i dodao:

"Gledamo malo i vremensku prognozu, uvjeti sigurno neće biti idealni pa se moramo što prije prilagoditi terenu i zahtjevima teške utakmice."

O Gorici

"Gledao sam svaku njihovu utakmicu. Do ozljede Dine Mikanovića su igrali u jednom sustavu, nakon toga igraju u drugom. Pitanje je pristupa, dana, naše energije koja mora biti na nivou. Stabilna su i čvrsta momčad koja je protiv Dinama igrala dobro, pobijedila Šibenik tako da nas očekuje težak zadatak."

Upravo protiv Gorice započeo je sjajan Rijekin niz prošle sezone. Rijeka je slavila golom Nike Galešića u 89. minuti. Označio je to i početak niza u kojem je Rijeka ostvarila 14 pobjeda u idućih 15 utakmica.

"U toj utakmici smo se prilagodili terenu, igrali dobro, pobijedili, Galešić je postigao pogodak pa ništa manje od toga ne očekujem ni sada."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.