Đoković: Sljedeći put protiv Nadala igrat ću s dva reketa

ONO ŠTO Đokoviću nije uspjelo, uspjelo je velikom Federeru: pobijediti Nadala na zemlji i to usred Madrida. Doduše Đoković je bio blizu, a još je prema vlastitom priznanju odigrao ponajbolji meč u karijeri na prašini.

"Vrlo je razočaravajuće kada odigrate tako dobro kao ja danas, i opet izgubite. U nekim trenucima igrao sam čak i iznad svojih mogućnosti i opet nisam pobijedio. Sve me boli i u fizičkom i u psihičkom smislu. Ne znam šta više napraviti,sljedeći put kad budem imao meč loptu protiv Nadala uzet ću dva reketa i probat ću odigrati poen sa oba", rekao je Đoković nakon polufinala za Press online.

Meč Đoković Nadal zanimljiv je i zbog nekoliko detalja. Dvojac je naime odigrao najduži meč u povijesti u tri seta na turnirima masters serije. U 49 gemova (3:6, 7:6, 7:6) odigrali su čak 245 poena, a sve je trajalo točno 242. minute.

Loša stvar za Đokovića je da niti nakon devet mečeva na zemlji protiv Nadala ne zna za pobjedu.

"Pamtim pozitivne stvari iz prethodnih nekoliko mečeva koje smo odigrali na zemlji. A ovaj put pozitivno je to što sam bio na poen od pobjede", zaključio je Đoković.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.