Dončić nakon promašene trice: Zaj*bo sam

Screenshot: X

HRVATSKI košarkaši završili su na prvom mjestu u skupini u prvoj fazi kvalifikacija za Olimpijske igre. To znači da će u subotnjem polufinalu igrati protiv drugoplasiranog iz grupe u kojoj su Grčka, Dominikanska Republika i Egipat, a to će gotovo sigurno biti Dominikanska Republika.

Skupina u kojoj se nalazi Hrvatska završila je pobjedom Slovenije nad Novim Zelandom 104:78. Sloveniji je za prolazak trebala pobjeda od deset, a za prvo mjesto pobjeda od 29 razlike. Prvo je ostvarila, ali ne i drugo, pa su izabranici Josipa Sesara završili na prvom mjestu.

Sloveniji falila tri poena za prvo mjesto

Momčad Slovenije koju predvodi Luka Dončić u polufinalu će, prema svemu sudeći, igrati s domaćinom Grčkom. Pred kraj utakmice Slovenija je lovila razliku od +29 za prvo mjesto u skupini. Srećom po Hrvatsku, u zadnjem su napadu pokušaje za tri poena promašili Gregor Hrovat i Luka Dončić pa je tako ostalo 104:78, odnosno 26 razlike.

Sloveniju je do pobjede predvodio Dončić drugim triple-doubleom u dvije utakmice na ovom turniru. Imao je 36 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Nakon utakmice nehotice je opsovao u razgovoru za slovensku televiziju: "Zajebo sam, uf, ispričavam se umoran sam. Samo sam ljut što sam promašio tricu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.