Evo kako ste ocijenili igrače i trenera Dinama u utakmici protiv Monaca

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je na Maksimiru remizirao 2:2 s Monacom u drugom kolu Lige prvaka. Iako je momčad Nenada Bjelice vodila 2:0 zahvaljujući pogocima Petra Sučića i Martine Baturine, primila je golove u 74. i 90. minuti, pa se tako mora zadovoljiti samo jednim bodom. Hrvatski prvak je nakon dva kola Lige prvaka tako na jednom osvojenom bodu te se nalazi na 28. mjestu na tablici.

Trener Dinama Nenad Bjelica je na ovoj utakmici koristio tek 13 igrača, a mogli ste njih i Bjelicu ocijeniti u našoj anketi. Najboljim ste proglasili Martina Baturinu, koji je dobio ocjenu 4.8 od mogućih 5. Proglašen je Baturina igračem utakmice nakon što je zabio i asistirao. 

Bernauer jedini ispod trojke

Na drugom mjestu je Petar Sučić, strijelac sjajnog pogotka na kraju prvog poluvremena. On je dobio vašu prosječnu ocjenu 4.5, dok je na trećem mjestu stoper Raul Torrente s ocjenom 4.3. Nenad Bjelica također je vrlo dobar, s ocjenom 4.1.

Najlošije ocijenjeni igrač Dinama bio je Maxime Bernauer, koji je skrivio jedanaesterac na kraju utakmice, iz kojeg je Monaco zabio gol za izjednačenje. On je jedini dobio ocjenu ispod 3 u našoj anketi- Završio je s 2.9. Pogledajte kompletne rezultate.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.