Evo što je Dinamo objavio oko ponoći, nedugo nakon rekordnog poraza u Europi

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je jučer na Allianz Areni izgubio 2:9 od Bayerna na otvaranju Lige prvaka. Taj poraz ujedno je i najveći europski poraz Dinama u europskim utakmicama, ali i jedan od najtežih u povijesti natjecanja. Slično su u Ligi prvaka stradali tek Bešiktaš, koji je u studenom 2007. godine svladao Liverpool s 8:0, i Malmö, koji je s jednakih 8:0 u prosincu 2015. pobijedio Real Madrid. Ipak, nitko prije Dinama u Ligi prvaka nije primio devet gola.

Hrvatskog prvaka deklasirali su Harry Kane s četiri gola (zabio iz jedanaesteraca u 20., 73. i 78. minuti te iz igre u 57.), Michael Olise (pogađao u 38. i 61.) te strijelci po jednog gola Raphael Guerreiro (33.), Leroy Sane (85.) i Leon Goretzka (90.+2). Ostat će zapisano da su za Dinamo strijelci bili Bruno Petković (49.) i Takuya Ogiwara (50.).

Dinamo: Sanjali smo nekoliko trenutaka

Dinamo je nakon svega, oko ponoći, na društvenim mrežama objavio kraću rekapitulaciju 90 minhenskih minuta i dao podršku svojim igračima.

"Unatoč visokom porazu u Münchenu vjerujemo i dalje u naše dečke. Sanjali smo nekoliko trenutaka, borili se, ali domaćin je jednostavno bio bolji i zasluženo slavio. Hvala navijačima na sjajnoj podršci! Znaj da mi te volimo! Mi smo uz tebe", objavljeno je Instagramu, X-u i Facebooku kluba.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.