FOTO Posljednji trening Hrvatske u Varšavi pred utakmicu s Poljskom

Foto: Jacek Szydlowski/Forum

HRVATSKA nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnjeg susreta 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija protiv Poljske u Varšavi. Igrači su trenirali na Nacionalnom stadionu Kazimierz Gorski, na kojem će sutra s početkom u 20.45 igrati utakmicu.

S kapacitetom od 58.580 sjedećih mjesta i pomičnim krovom, Nacionalni stadion je najveća nogometna arena u Poljskoj. Njegova izgradnja započela je 2008. godine, a dovršena je u studenom 2011. Izbornik Zlatko Dalić je uoči treninga potvrdio kako je Mateo Kovačić definitivno otpao, najavivši promjene u sastavu.

Hrvatska na drugom mjestu u skupini

"Kovačić je definitivno otpao, to je velika šteta. Vidjet ćemo s ostalima. Nećemo puno mijenjati, ali ćemo osvježiti ekipu. Vidjet ćemo kako je situacija s Perišićem i u veznom redu, imamo dovoljno kvalitetnih igrača", rekao je.

Hrvatska se trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine sa šest bodova, tri manje od vodećeg Portugala, ali i tri više od Poljske na trećem mjestu. Na začelju je Škotska bez bodova. Hrvatska bi sutrašnjom pobjedom u Varšavi osigurala plasman u četvrtfinale Lige nacija.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.