FOTO Veznjak Dinama na okupljanje reprezentacije došao sa zavojem na glavi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PETAR SUČIĆ (20) je na današnje okupljanje hrvatske reprezentacije u Zagrebu došao sa zavojem na glavi. Posljedica je to udarca koji je veznjak Dinama primio pred kraj utakmice u Varaždinu proteklog vikenda. Igrač Varaždina udario ga je laktom u skoku i potekla je krv pa sada mora nositi povez na glavi.

Podsjetimo, Dinamo je u tom susretu slavio s 1:0 nakon pogotka Juana Cordobe iz prvog dijela. Sučić je nakon primljenog udarca napustio igru, a zamijenio ga je Arijan Ademi te odradio posljednjih nekoliko minuta u kojima je Dinamo uspješno sačuvao vodstvo.

Evo koga je sve Dalić zvao

Što se reprezentacije tiče, ona se danas okupila u Zagrebu, a ovo je popis igrača koje je Dalić pozvao za utakmice sa Škotskom i Poljskom:

Golmani: Dominik Livaković (Fenerbahče), Ivica Ivušić (Pafos), Dominik Kotarski (PAOK)

Braniči: Joško Gvardiol (Manchester City), Duje Ćaleta-Car (Lyon), Borna Sosa (Torino), Josip Šutalo (Ajax), Martin Erlić (Bologna)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Manchester City), Mario Pašalić (Atalanta), Luka Ivanušec (Feyenoord), Luka Sučić (Real Sociedad), Kristijan Jakić (Augsburg), Martin Baturina (Dinamo), Petar Sučić (Dinamo), Nikola Moro (Bologna)

Napadači: Ivan Perišić (PSV), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Trabzonspor), Marko Pjaca (Dinamo), Ante Budimir (Osasuna), Igor Matanović (Eintracht Frankfurt), Marco Pašalić (Rijeka)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.