Gattuso nakon derbija darivao igrače i stožer. Evo što im je kupio

Foto: Matija Habljak/PIXSELL"

GENNARO GATTUSO održao je obećanje koje je dao igračima prije derbija u Maksimiru. Hajdukov trener svojim je igračima obećao nove iPhoneove, a nakon maksimirskih 1:0 u jučerašnjem derbiju, talijanski stručnjak kupio je 30 mobitela i podijelio ih igračima i stručnom stožeru, potvrđeno je Indexu.

Za Gattusa je ovo bio debi na klupi Hajduka u najvećem hrvatskom derbiju, a tri boda i vrh ljestvice SuperSport HNL-a donio mu je Marko Livaja u 70. minuti na asistenciju Dominika Prpića. Susret u kojem je Dinamo imao više prilika završio je pobjedom gostiju za veliko slavlje njegovih navijača i promjenu na ljestvici.

Gattuso: Neću otići, bio bih govno da napustim ove igrače

"Iza sebe imam 400 utakmica kao trener velikih klubova, imam iskustva i osjetio sam da su mi ovi igrači dali srce i ruku i ja ih ne smijem razočarati i neću ih razočarati. Zato neću otići. Bio bih govno i mali čovjek kad bih sad napustio ove igrače. Kad to ne bih osjetio, šetao bih svoje pse u Marbelli", rekao je nakon utakmice Gattuso, kojeg se povezivalo s odlaskom nakon odlaska Nikole Kalinića.

Podsjetimo, Kalinić, koji je doveo Gattusa smijenjen je ovog tjedna s pozicije sportskog direktora. Pisalo se da bi Gattuso mogao za njim.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.