Hajduk odlučio da Gattuso neće imati presicu pred derbi. Evo zašto

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

GENNARO GATTUSO, trener Hajduka, neće danas imati konferenciju za medije. Presice su praktički uvijek dan prije utakmice. Rijetko ih se može preskočiti, ali definitivno ne prije derbija, kao što je onaj koji sutra čeka Hajduk na Maksimiru. No, u Hajduku su odučili da ovaj put neće biti konferencije za medije pred jednu od najvažnijih utakmica polusezone.

Razlog za takvu odluku je što je momčadi potreban mir, a novinari bi sigurno pitali trenera za komentar stanja u klubu. Klub će izjavu Gattusa snimiti za Hajduk Digital, a moći će je preuzeti ostali mediji. Podsjećamo, Hajduk ovog tjedna potresa nova u nizu brojnih kriza u zadnje vrijeme.

Kalinićeva smjena i njegov okršaj presicama s Bilićem pokrenuli novu krizu

 

Prvo je otpušten sportski direktor Nikola Kalinić, nakon čega je on održao presicu na kojoj je za teško stanje u klubu i neuspjehe optužio predsjednika kluba Ivana Bilića te Aljošu Pavelina, predsjednika Nadzornog odbora.

Otkrio je kako su mu rekli da klub nema novca ne samo za pojačanja nego ni za plaće te tvrdi da se Bilić želio riješiti najboljih igrača i zvijezda momčadi, predvođenih Markom Livajom. Bilić je na to uzvratio svojom presicom na kojoj je odlučno demantirao Kalinićeve tvrdnje te iznio svoju verziju događaja. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.