Hajduk ovaj tjedan predstavlja novog sportskog direktora. Evo što znamo o njemu

Foto: Shutterstock

NIKOLA KALINIĆ ostavio je prazno mjesto sportskog direktora Hajduka. U kritičnim trenucima za klub uprava i Nadzorni odbor moraju pronaći novog čovjeka za tu poziciju. Predsjednik Hajduka Ivan Bilić tvrdi da ga već imaju, ali da će njegovo ime objaviti tek kad potpiše ugovor.

No neke se stvari već znaju o novom sportskom direktoru Hajduka. Doznajemo da će biti stranac, a predsjednik Hajduka Ivan Bilić rekao je i da ima više od 20 godina iskustva u nogometu. Na konferenciji za medije priznao je i da im nije bilo ako pronaći osobu koja će zadovoljiti tražene standarde te da ne zna kad će ga klub predstaviti.

"Malo je osoba kakve tražimo"

"Novi sportski direktor ima više od 20 godina iskustva na poziciji člana uprave za sport. Dugo tražimo osobu koja je negdje vodila skauting ili akademiju te bila sportski direktor. Malo je takvih osoba. Imali smo jednog od kandidata kojeg još nagovaramo.

Osoba koja bi trebala potpisati ugovor je kapacitet da obavlja tu funkciju. Mislim da ćemo sutra ili ovih dana potpisati ugovor", rekao je predsjednik Hajduka Ivan Bilić na konferenciji za medije dva dana prije derbija s Dinamom na Maksimiru.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.