HNS odredio gdje će se igrati finale Kupa

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

NAJVIŠE izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu HNK Rijeka u Rijeci. Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split, piše HNS.

Tko se bori za finale Kupa?

Za polufinale će se sutra boriti Slaven Belupo i Rudeš. Ta se utakmica igra od 17 sati u Koprivnici. U srijedu se igraju preostale tri utakmice. BSK i Šibenik igraju u Bijelom Brdu od 12:30, Dinamo i Lokomotiva na Maksimiru od 15 sati te Osijek i Hajduk od 18 sati na Gradskom vrtu.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu. IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika.

Promjena u pravilniku o statusu igrača

Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna. Donesena je i odluka o dopuni Pravilnika o statusu trenera te je imenovano vodstvo natjecanja u 1. HMNL kadeta i juniora. Zdravko Perko imenovan je novim članovima Zdravstvene komisije HNS-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.