Insajder: City se sprema za odlazak Guardiole. Odabrali su nasljednika

Foto: EPA

MANCHESTER CITY se priprema za mogući odlazak Pepa Guardiole na kraju sezone. U isto vrijeme, Bayer Leverkusen se priprema za to da će Xabi Alonso na kraju sezone također mijenjati sredinu. Upravo bi City mogao biti sljedeća destinacija za španjolskog stručnjaka.

Kako javlja novinar njemačkog Sky Sportsa Florian Plettenberg, inače poznati njemački insajder za transfere, Alonso je glavna želja vlasnika Cityja. Doduše, City nije jedini, situaciju oko Alonsa već dugo prati i Real Madrid, koji bi volio Alonsa dovesti kao nasljednika Carla Ancelottija.

Ispisao je povijest s Leverkusenom

Ranije se oko Alonsa puno pričalo i o Liverpoolu, ali Redsi su trenutno zadovoljni Nizozemcem Arneom Slotom koji je stigao ljetos. Vide ga kao dugoročno rješenje i ne razmišljaju o drugim opcijama pa onda ni o Alonsu.

Alonsu ugovor s Leverkusenom traje do ljeta 2026. godine, ali čelnici Bayera su svjesni da je rastanak na kraju sezone neminovan. Sebastien Hoeneß i Sandro Wagner su glavni kandidati za njegovog nasljednika. Podsjetimo, Alonso je prošle sezone, u svojoj drugoj sezoni na klupi Leverkusena, odveo momčad do prvog naslova prvaka Njemačke u povijesti kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.