Ivković: Ante Čačić sad se negdje smije kad vidi Bišćanovu postavu

Foto; Armin Durgut/PIXSELL

HAJDUK je na Maksimiru pobijedio Dinamo 2:1 u prvom kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dinamo je poveo 1:0 golom Petkovića, a imao je i priliku u drugom dijelu povećati vodstvo. Bruno Petković izveo je kazneni udarac, no golman Hajduka Ivan Lučić uhvatio mu je živu loptu. Gol za izjednačenje Hajduka zabio je Marko Livaja. Dvojicu napadača hrvatske reprezentacije komentirao je Tomislav Ivković u HTV-ovoj emisiji Stadion.

"Petković i Livaja su igrači kojima je Bog puno toga dao, a oni su iskoristili samo dvije četvrtine od toga. I kad im dođe ozbiljniji trening, onda im već na pola osigurači iskaču i zbog toga ne igraju u Real Madridu i Barceloni. Kao igrači su fantastični, ali dosegli su razinu treninga koju više ne mogu prijeći. Već i danas možda razmišljaju 'da su bili malo pametniji', gdje bi im bio kraj...", komentirao je Ivković.

Komentirao je i činjenicu da je Bišćan imao istu postavu kao Čačić

"Ante Čačić se danas smije jer su ga svi kritizirali kakvu momčad stavlja. A sad imamo istu takvu momčad u derbiju s Hajdukom na početku ove sezone. Isto je Ristovski bio na stoperu, a Ljubičić na lijevom beku. Vidjet ćemo za Mihajličenka hoće li biti pojačanje jer Dinamo zanimaju samo pojačanja", rekao je nekadašnji golman Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.