Joško Gvardiol ipak ima izlaznu klauzulu iz RB Leipziga

Foto: Profimedia

JOŠKO GVARDIOL je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru postao jedan od najtraženijih igrača na tržištu, a cijeli niz zainteresiranih velikana predvodi Real Madrid. Dok se kalkulira hoće li ga netko kupiti već u siječanjskom prijelaznom roku ili tek na ljeto, iz Njemačke je stigla vijest koja bi mogla promijeniti mnoge planove.

Reporterka Bilda Yvonne Gabriel je objavila, a poznati njemački insajder za transfere Florian Petterberg iz Sky Sporta potvrdio, da Gvardiol u novom ugovoru s RB Leipzigom, koji vrijedi do 2027., ima izlaznu klauzulu na ljeto 2024., kada će biti dostupan za transfer za 110 milijuna eura.

Najskuplji Hrvat, branič i izlazni transfer Bundeslige

Mediji su već baratali sličnim iznosima u glasinama o Gvardiolu, čak i da su neki klubovi spremni odmah dati toliku odštetu, ali Leipzig će je morati prihvatiti tek za godinu i pol dana, a prema svim dosadašnjim komentarima iz kluba čini se da ga nema namjeru puštati prije toga. Ako ga neki klub želi ranije, morat će ponuditi više.

Gvardiol će tako na ljeto 2024. postati najskuplji Hrvat, najskuplji branič i najskuplji izlazni transfer u Bundesligi u povijesti, ako netko ipak ne slomi Nijemce prije toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.